About ZooFlyers

I ZooFlyers ELSKER vi dyr. Vi er helt vilde med dem. Vores produkt ER en hyldest til ALLE dyrene. Små som store – kluntede som letbenede.

I ZooFlyers elsker vi også højt humør og smil. Vi bliver høje af at skabe glæde sammen med andre – nyder ”at tænke højt”, give det skæve og nye masser af medvind og twists. Det skaber for os højt humør og god energi!

I denne første ZooFlyer-serie hylder vi tre helt særlige dyr. Dyr der vel sagtens (og uden at fornærme nogen…!) kan kendetegnes ved at være lidt langsomme og ”tunge i det”.

Hvad ville der ske hvis vi fik dem op at flyve og endda fik sat lidt ”strøm og bevægelseskraft” til dem? At de fik lidt mere vind i håret?

Dette er forklaringen på denne uro. Elefanten, pingvinen og skildpadden – nu med en fjerpropel påmonteret som motor og med roterende øjne.

Hæng dem op et sted i haven eller på terrassen – eller måske indenfor! Der hvor der kommer noget vind! Vi griner med dem – og håber også at disse tre skønne dyr skaber glæde og gode samtaler hjemme hos jer.

Eller hæng uroen over barnevognen, så jeres ”små” kan kigge på det bedste fra begge verdener, eller måske ved jeres sommerhus – i jeres yndlingskrog, hvor der i forvejen er masser af god energi? Mulighederne er mange…


God vind til jer ALLE…

De bedste ZooFlyer-hilsner

Thomas Lundby og Karen Bak

Top
Thrane.nu